De slimme truc van flessen bedrukken dat niemand bespreekt

Het maakt een poly bidon een prima geschenk wegens jouw klanten of relaties. Overal waar gesport is vallen de waterflessen op. Laat nu waterflessen bedrukken en jouw merknaam speelt zich overal in de kijker.

Ingeval je akkoord hebt bepaald op het digitale drukvoorbeeld en de prijsopgave, mag de order niet meer gewijzigd of geannuleerd geraken. De producten worden direct na je akkoord alang vervaardigd en bedrukt. Voordat jouw akkoord hebt gegeven, kan het gewijzigd ofwel geannuleerd worden.

Ingeval u interesse heeft in het volledig Dopperpakket, vervolgens stemmen we de wensen af op de mogelijkheden. Helaas is een minimale afname over perfect Dopper maatwerk pakketten, van 500 stuks op maat te verwezenlijken. Vraag het tot een mogelijkheden!

Niets is zo luxueus zodra je logo op ons waterflesje. Zet je budget doelmatig in en laat luxueus waterflesjes bedrukken. Al van 3,65 bij 100 stuks. Ons praktische giveaway teneinde te melden en om te oplopen. Vraag onze verkoopspecialisten tot de mogelijkheden en laat jouw verrassen door onze scherpe prijzen, supersnelle levertijden en uitgebreide assortiment.

Het Dopper flesje kan zijn ons echte Dutch vormgeving hit. Je opent de fles via de dop eraf te draaien. Zodra jouw de opperste 2 segmenten eraf schroeft heb jouw een soort wijnglas daar waar je verder uit zou kunnen drinken.

Review geschreven door: Dienet Eikelboom twee april 2018 Op het moment mogen we nog niet gelukkig zijn, aangezien daar lijkt iets fout te bestaan gegaan met de bestelling klaar week. Product is ook niet geleverd en tevens nauwelijks track en trace ontvangen. Gaarne in het begin de bestelling en bezorgen echt volbrengen en een nieuwe enquete sturen.

Tegelijkertijd kan zijn er de mogelijkheid teneinde een zogeheten vitamin shots te laten bedrukken. Deze shots bestaan over ons zeer hoge capaciteit en melden de ontvanger een gezonde vitamineboost! Gebruik een populariteit met kracht en vitamine shots om de evenement in de spotlight te plaatsen!

Laat de Dopper bedrukken en draag zo voor aan projecten waarbij minderbedeelde lieden ook de beschikking oplopen over drinkwater en sanitaire voorzieningen. De Dopper mogen wij compleet digitaal in full colour bedrukken.

Ga een aantrekkelijk relatiegeschenk dat verder alsnog eens praktisch kan zijn en laat een drinkfles bedrukken! Snel en voordelig afgeleverd met je merknaam of tekst.

Kunststof drinkflessen laten bedrukken met uw bedrijfslogo, slogan of andere tekst? Wij bij relatiegeschenken.nl kunnen al vanaf kleine aantallen kunststof drinkflessen bedrukken. Door middel van relatiegeschenken met logo kunt u gericht segmenten van uw doelgroep benaderen.

Een frisse dorstlesser, poly flesjes betreffende bronwater betreffende uw eigen logo. De flesjes bestaan leverbaar in een korte 330ml met draaidop of grote 500ml met sportcap en worden voorzien met ons full colour label. Zo is de boodschap op beste methode tot de klandizie overgebracht.

Nauwelijks behoefte kan zijn duurzamer vervolgens de behoefte aan water. Op bedrukte waterflesjes komt uw boodschap altijd helder over. Daarom bestaan waterflesjes relatiegeschenk voor uitstek. We bezorgen ze in ettelijke soorten en maten.

Upload logo > Belangstelling meteen ons voor niets digitaal ontwerp aan en read more zie wat mogelijk is! Product afbeeldingen

Een ieder die met enig regelmaat onderweg kan zijn heeft wel ons waterfles op zak. Ofwel je nou tot school gaat, tot kantoor, juiste sporten bent of ons dagje straat gaat, dorst krijgen wij ieder. Hydrateer je relaties, laat nu waterflessen bedrukken en les een dorst met je logo in dit gezichtsveld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *